Hey!

Sinds eind vorig jaar ben ik teamlid geworden van CBB HQ Baits.
Daar hoort natuurlijk een korte intro bij:

Gevarieerd, zo kan ik mijn visserij wel omschrijven. Van korte sessies een visje lospeuteren langs parkvijvers tot meerdaagse sessies op grote reservoirs in Frankrijk en bootvissen op de Randmeren.
Op al deze verschillende wateren heb ik met verschillende CBB boilies goede resultaten geboekt, veruit favoriet zijn voor mij de Shellfish Krill en Nutty Fruit Blend. Door het grote verschil tussen deze 2 soorten boilies kan ik overal uit de voeten. Deze boilies mix ik gerust door elkaar en hier voeg ik nog wat CBB pellets aan toe wanneer ik een mooi voerstrookje aanleg. Dit werkt voor mij het beste, op deze manier al meerdere mooie vissen weten te strikken.

Mijn persoonlijk record komt van een Frans reservoir in de buurt van Lyon, hier pasten we dezelfde tactiek toe. Het was al op de eerste visavond toen ik deze schubkarper van 23 kilo over het netkoord trok. Deze week volgden er nog tientallen vissen waarvan de meeste boven de 15 kilo. Al met al een geslaagde trip!

We hebben de plannen voor dit jaar alweer gesmeed en het beloofd wat te worden! Uiteraard zien jullie hier de foto’s wel voorbij komen ?

Goede vangst!

Niels

 

© 2013 - 2020 Boiliespecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel