Mijn naam is Bjorn Kolfschoten.

Ik vis sinds eind 2017 voor het team van CBB HQ Baits. Dat doe ik met erg veel plezier en motivatie. De kwaliteitsproducten van Willem sluiten perfect aan bij mijn visserij.

Ik vis minimaal een 4 tal keer per jaar in Frankrijk, meestal op grote openbare wateren of kanalen. In Nederland varieert mijn visserij van doordeweekse avondjes op parkwateren tot bootvissen in het weekend op de randmeren.

Nu ik sinds een 2tal jaar in het bezit ben van een kajuitboot, vis ik bijna elke weekend een nachtje vanaf de boot. Heerlijk je eigen plan kunnen trekken ipv achteraan aansluiten in de rij bij een water waar iedereen de naam van elke vis kent.Het mooie van mijn bootvisserrij is dat ik kan gaan en staan waar ik maar wil. De succesvolle grootwatersessies geven een enorme kik!

Tot dusver zijn mij favoriete boilies de Shellfish Krill en de Nutty Fruit Blend. Deze boilies heb ik ook al regelmatig gebruikt voordat ik bij het CBB HQ Baits team aansloot. Op beide totaal verschillende boilies heb ik goed gevangen, dus het volste vertrouwen.

Op de vijvers vis ik graag zo klein mogelijk. Een combinatie van gebroken 16mm boilies met wat verschillende diameters aan pellets is voor mij een gouden combinatie gebleken. Op de grote wateren vis ik graag met verschillende diameter boilies, waarbij ik ruim verspreid voer. Door de Shellfish Krill en de Nutty Fruit Blend te combineren gok ik niet op één paard.

Ik hoop jullie de komende tijd te kunnen verblijden met de nodige visfoto's en filmpjes.

Succes komend jaar!

© 2013 - 2020 Boiliespecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel